Home Page › Diner ›
Mexicaanse tortilla’s
Snelle tortilla's uit de oven.
Dit recept is binnen een half uur klaar, perfect dus als je weinig tijd hebt en toch snel wat lekkers op tafel wil zetten.
Probeer ook eens enchilada con pollo, gevulde wraps of maak je eigen tortilla’s.
Ingrediënten
- 4 wraps
- 1 rode ui
- 125 gram gedroogde chorizo
- 250 gram kidneybonen (uit blik)
- 1 rode paprika
- 1/2 groene peper
- 1 stengel bleekselderij
- 3 eetlepels kruidenkaas
- 2 – 3 eetlepels geraspte kaas
- 1 eetlepel olijfolie
Serveer deze tortilla’s eens met zelfgemaakte guacamole
Bereidingswijze & foto's
Verwarm de oven voor op 200°C
-
Haal het velletje van de chorizo af en snij in blokjes.
-
Pel de ui en snij in blokjes. Was de paprika, groene peper en bleekselderij en snij in kleine stukjes (verwijder de zaadjes van de groene peper voor een minder pittige tortilla).
-
Verhit de olijfolie in een pan. Voeg de ui, paprika en bleekselderij toe en roerbak voor een paar minuten.
-
Voeg de chorizo en groene peper toe. Roerbak opnieuw voor een paar minuten.
-
Laat de kidneybonen uitlekken en voeg toe. Verwarm even mee.
-
Leg de tortilla’s stuk voor stuk 10 sec. in de magnetron en smeer ze in met de kruidenkaas.
-
Schep het chorizomengsel in de wraps en rol ze op. Leg ze in de ovenschaal en bestrooi met de geraspte kaas.
-
Bak voor 5 – 10 minuten in de oven of totdat de kaas gesmolten is.
Er zijn nog geen reacties.