Mexicaanse tortilla’s

Snelle tortilla's uit de oven.

Dit recept is binnen een half uur klaar, perfect dus als je weinig tijd hebt en toch snel wat lekkers op tafel wil zetten.

Probeer ook eens enchilada con pollo, gevulde wraps of maak je eigen tortilla’s.

kidneybonen mexiaanse tortilla's snelle tortilla's tortilla's uit de oven
Mexicaanse tortilla’s
Moeilijkheid
Eenvoudig
Bereidingstijd
< 30 min
Aantal
Voor 2 personen

Ingrediënten

  • 4 wraps
  • 1 rode ui
  • 125 gram gedroogde chorizo
  • 250 gram kidneybonen (uit blik)
  • 1 rode paprika
  • 1/2 groene peper
  • 1 stengel bleekselderij
  • 3 eetlepels kruidenkaas
  • 2 – 3 eetlepels geraspte kaas
  • 1 eetlepel olijfolie

Serveer deze tortilla’s eens met zelfgemaakte guacamole

Bereidingswijze & foto's

Verwarm de oven voor op 200°C

  1. Haal het velletje van de chorizo af en snij in blokjes.

  2. Pel de ui en snij in blokjes. Was de paprika, groene peper en bleekselderij en snij in kleine stukjes (verwijder de zaadjes van de groene peper voor een minder pittige tortilla).

  3. Verhit de olijfolie in een pan. Voeg de ui, paprika en bleekselderij toe en roerbak voor een paar minuten. Wraps met bonen en jalapeños - 002

  4. Voeg de chorizo en groene peper toe. Roerbak opnieuw voor een paar minuten.

  5. Laat de kidneybonen uitlekken en voeg toe. Verwarm even mee. Wraps met bonen en jalapeños - 005

  6. Leg de tortilla’s stuk voor stuk 10 sec. in de magnetron en smeer ze in met de kruidenkaas.

  7. Schep het chorizomengsel in de wraps en rol ze op. Leg ze in de ovenschaal en bestrooi met de geraspte kaas. Wraps met bonen en jalapeños - 007 Wraps met bonen en jalapeños - 008 Wraps met bonen en jalapeños - 012

  8. Bak voor 5 – 10 minuten in de oven of totdat de kaas gesmolten is.

Wraps met bonen en jalapeños - 018

Er zijn nog geen reacties.

Reactie achterlaten