Home Page › Hapjes ›
Gevulde wraps
Vul je eigen wraps! In een creatieve bui? Maak dan ook de wraps zelf.
Ik denk niet dat er een simpelere of snellere maaltijd is dan het vullen van wraps. Bijkomend voordeel is natuurlijk dat ze ook nog eens ontzettend lekker zijn. In dit recept wordt een koude vulling gegeven. Voordeel is dat deze erg snel klaar is. Natuurlijk kun je ze ook vullen met een gehakt- of kipmengsel, bestrooi ze met geraspte kaas en zet ze in de oven. Ook erg lekker, maar niet zo snel als deze. Je kunt in plaats van de kruidenkaas ook bijvoorbeeld hummus gebruiken.
Kijk ook eens bij Mexicaanse nacho’s, enchiladas met kip of Mexicaanse chili met chorizo.
Ingrediënten
- 4 wraps (kant en klaar, of maak ze zelf)
- 1 rode ui
- 1 rode paprika
- 1 tomaat
- 50 gram ham
- verse sla (bijvoorbeeld rucola, gemengde sla of ijsbergsla)
- 30 gram geraspte kaas
- 3 eetlepels kruidenkaas (bijvoorbeeld Boursin)
Bereidingswijze & foto's
-
Snijd de tomaat, de ui en de paprika.
-
Snijd de ham in reepjes.
-
Gebruik je kant en klare wraps, stop ze dan voordat je ze vult voor 10 sec. in de magnetron. Als je je eigen wraps hebt gemaakt, kun je ze opwarmen maar het is niet nodig.
-
Besmeer de wraps met de kruidenkaas.
-
Bestrooi met geraspte kaas.
-
Beleg de wraps met de tomaat, paprika, ui en ham.
-
Leg er wat sla bovenop.
-
Rol de wraps op. Smeer wat kruidenkaas op het laatste stukje zodat je de wrap dicht kunt ‘plakken’.
-
Snijd de wraps schuin doormidden.
Er zijn nog geen reacties.