Home Page › Zoetigheid › Koekjes ›
Havermoutkoekjes
Havermoutkoekjes met kokos!
Probeer ook eens havermoutkoekjes zonder suiker, flapjacks of mueslikoekjes.
Ingrediënten
- 125 gram roomboter
- 100 gram havermout
- 150 gram kristalsuiker
- 125 gram volkoren bloem
- 100 gram geraspte kokos
- 100 gram keukenstroop
- 1 theelepel bakpoeder
Bereidingswijze & foto's
Verwarm de oven voor op 180°C
-
Zeef de bloem in een kom. Roer de suiker, havermout en kokos erdoorheen.
-
Haal de pan van het vuur en roer het bakpoeder erdoorheen.
-
Schenk het mengsel bij het havermoutmengsel en roer door elkaar.
-
Bedek een bakplaat met bakpapier. Gebruik een lepels om de koekjes op de bakplaat te scheppen, duw ze plat met een vork. Zorg dat je voldoende ruimte tussen de koekjes laat.
-
Bak de koekjes voor 15 – 20 minuten in de oven. Laat ze 5 minuten op de bakplaat afkoelen en schep ze vervolgens op een rooster om de koekjes volledig te laten afkoelen.
Er zijn nog geen reacties.