Home Page › Diner ›
Fusilli met spekjes, erwtjes en Parmezaanse kaas
Dit is een snel en lekker recept voor pasta met Parmezaanse kaas!
Probeer ook eens cannelloni met drie soorten kaas, pastaschotel met ham en kaas of spaghetti met spinazie en Parmezaanse kaas.
Ingrediënten
- 125 gram spekjes
- 200 gram fusilli
- 1 ui
- 1 paprika
- 50 gram tuinerwten
- 100 ml kookroom
- 75 gram, vers Parmezaans kaas
Bereidingswijze & foto's
-
Breng een pan met water aan de kook.
-
Snijd de ui en paprika in stukjes.
-
Rasp de Parmezaanse kaas.
-
Bak de spekjes in een paar minuten bruin. Voeg de ui toe en bak voor 3 – 5 minuten.
-
Voeg de fusilli toe aan het kokende water en kook volgens de bereidingswijze gaar.
-
Voeg de paprika toe aan de ui en de spekjes. Roer door elkaar en roerbak voor een paar minuten.
-
Roer de erwtjes door het mengsel.
-
Voeg de room en de geraspte kaas toe. Zet het vuur laag.
-
Giet de pasta af en voeg toe aan het uimengsel. Roer door elkaar en serveer!
één link van een andere site