Mueslikoekjes met pindakaas

Lekkere mueslikoekjes met pindakaas!

Probeer ook eens citroenkoekjes, krakelingen of chocoladekoekjes.

dsc_01222

Mueslikoekjes met pindakaas
Moeilijkheid
Eenvoudig
Bereidingstijd
30–60 min.
Aantal
10 koekjes

Ingrediënten

  • 90 gram muesli
  • 65 gram boter
  • 1,5 eetlepels pindakaas
  • 45 gram zelfrijzend bakmeel
  • 60 gram bruine basterdsuiker

Deze koekjes zijn het lekkerst op de dag waarop je ze bakt.

Bereidingswijze & foto's

Verwarm de oven voor op 160°C

  1. Stop de boter met de pindakaas en de suiker in een steelpan. Roer door elkaar en blijf roeren totdat de boter gesmolten is. dsc_01241 dsc_01262

  2. Voeg het zelfrijzend bakmeel en de muesli toe en roer door elkaar. dsc_01274

  3. Beleg een bakplaat met bakpapier.

  4. Schep de koekjes met een lepel op de bakplaat. Zorg ervoor dat ze ongeveer 3 cm uit elkaar liggen, ze lopen namelijk nog wat uit tijdens het bakken. dsc_01282

  5. Bak de koekjes in 15 minuten gaar. Laat ze 15 minuten afkoelen en trek ze dan voorzichtig van het bakpapier af. Laat ze vervolgens helemaal afkoelen.

dsc_01651

Er zijn nog geen reacties.

Reactie achterlaten