Home Page › Zoetigheid › Koekjes ›
Mueslikoekjes met pindakaas
Lekkere mueslikoekjes met pindakaas!
Probeer ook eens citroenkoekjes, krakelingen of chocoladekoekjes.
Ingrediënten
- 90 gram muesli
- 65 gram boter
- 1,5 eetlepels pindakaas
- 45 gram zelfrijzend bakmeel
- 60 gram bruine basterdsuiker
Deze koekjes zijn het lekkerst op de dag waarop je ze bakt.
Bereidingswijze & foto's
Verwarm de oven voor op 160°C
-
Stop de boter met de pindakaas en de suiker in een steelpan. Roer door elkaar en blijf roeren totdat de boter gesmolten is.
-
Voeg het zelfrijzend bakmeel en de muesli toe en roer door elkaar.
-
Beleg een bakplaat met bakpapier.
-
Schep de koekjes met een lepel op de bakplaat. Zorg ervoor dat ze ongeveer 3 cm uit elkaar liggen, ze lopen namelijk nog wat uit tijdens het bakken.
-
Bak de koekjes in 15 minuten gaar. Laat ze 15 minuten afkoelen en trek ze dan voorzichtig van het bakpapier af. Laat ze vervolgens helemaal afkoelen.
Er zijn nog geen reacties.