Home Page › Diner › Bijgerechten ›
Geroosterde paprika’s
Geroosterde paprika is ontzettend lekker als bijgerecht, in salades of maak er eens soep van!
Maak ook eens gegrilde courgette, gestoomde groenten of knoflookboontjes.
Ingrediënten
- 2 paprika’s
Bereidingswijze & foto's
-
Verwarm de oven voor op 230°C.
-
Was de paprika’s en snij ze in vieren. Haal de kern eruit en verwijder de pitjes.
-
Leg de paprika’s met de buitenkant naar boven op een rooster. Zet de paprika voor 10 minuten in de voorverwarmde oven of totdat de buitenkant van de paprika’s zwart begint te worden.
-
Haal de paprika’s uit de oven en trek het velletje eraf. Als de paprika’s lang genoeg in de oven zijn geweest (en het velletje zwart is) moet dit erg makkelijk gaan.
-
Snij de paprika in stukken en serveer bijvoorbeeld in een salade.
Er zijn nog geen reacties.