Crackers van Parmezaanse kaas

Erg simpel en heerlijk bij soep of als snack.

Probeer ook eens pittige hapjes, kaaskoekjes of geitenkaashapjes.

parmezaanse crackers
Crackers van Parmezaanse kaas
Moeilijkheid
Eenvoudig
Bereidingstijd
< 30 min
Aantal
8 stuks

Ingrediënten

  • 40 gram Parmezaanse kaas

Bereidingswijze & foto's

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Rasp de Parmezaanse kaas. Parmezaanse kaascrackers-1

  3. Beleg een bakplaat met bakpapier. Leg theelepels van de Parmezaanse kaas op de bakplaat. Laat voldoende ruimte tussen de crackers, want ze lopen wat uit. Parmezaanse kaascrackers-3

  4. Bak de crackers 5 minuten of totdat de randjes goudbruin zijn.

  5. Haal ze uit de oven en laat op de bakplaat afkoelen.

Parmezaanse kaascrackers-11

Er zijn nog geen reacties.

Reactie achterlaten