Home Page › Brunch ›
Geitenkaastosti met geroosterde paprika
Een tosti met zachte geitenkaas, geroosterde paprika's en versgemalen peper.
Ik zat laatst weer eens foto’s te bekijken van een paar jaar geleden. In 2008 ging ik met Iris een paar dagen naar Cambridge. Een van de dingen die we daar gedaan hebben, is het bezoeken van ‘Saint George’, een pub aan de rand van het centrum.
Toen mijn vader in de jaren ’70 namelijk in Cambridge studeerde, ging hij daar vaak samen met mijn moeder heen. Iris en ik wilden dus wel even zien waar mijn ouders kwamen toen ze jong waren (zijn ze nog steeds hoor). Daar hebben we een heerlijke, decadente warme chocomel gedronken en een sandwich met geitenkaas en geroosterde paprika gegeten. De sandwich was erg lekker en zo simpel! Toen ik de foto weer zag, had ik er meteen weer zin in. Alleen had ik wel zin in iets warms, dus heb ik er een tosti van gemaakt. Simpeler kan niet.
Ik gebruik meestal zachte geitenkaas van Bettine, die is verdeeld in zes plakjes. Je hebt er twee nodig voor een tosti. De geroosterde paprika komt uit een pot, dat kun je zelf natuurlijk ook doen, maar voor een tosti vind ik dat net te veel moeite. Als je bevroren boterhammen gebruikt, is de geitenkaas een stuk makkelijker te smeren.
Probeer ook eens bagel met hummus en avocado, croque madame of tosti met brie en appelchutney.
Ingrediënten
- 2 boterhammen
- 2 plakjes geitenkaas
- 1 geroosterde paprika
- Versgemalen peper
3 Reacties
• Janna op 22 January 2012 ∞
• Lisa op 22 January 2012 ∞
• Janna op 29 January 2012 ∞