Home Page › Diner ›
Salade met feta en pecannoten
Een smakelijke, frisse salade met geroosterde pecannoten, feta en cherrytomaten.
Wij hebben een kluitsla gebruikt voor deze salade. Probeer ook eens salade met aardappel en peer, Italiaanse spinaziesalade of mozzarellasalade.
Ingrediënten
- 1 krop sla
- 125 gram cherrytomaten
- 100 gram pecannoten
- 100 gram feta
- 1 theelepel grove mosterd
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 eetlepel citroensap
Bereidingswijze & foto's
-
Haal de bladeren van de sla af en was ze.
-
Halveer de cherrytomaten.
-
Rooster de pecannoten in een pan zonder boter of olie tot ze bruin beginnen te worden. Haal de pan van het vuur.
-
Snij de feta in blokjes.
-
Meng de mosterd met de olijfolie en het citroensap in een kom.
-
Leg de slablaadjes op een bord. Bestrooi met de cherrytomaten, pecannoten en de feta. Sprenkel de dressing eroverheen en serveer meteen.
Er zijn nog geen reacties.