Home Page › Toetjes › Fruit ›
Mangocarpaccio met frambozen en chocola
Dunne plakjes zoete mango, frisse frambozen en gesmolten pure chocola, hmmmm.
Dit recept bedacht ik toen ik mango’s aan het schillen was. Met een kaasschaaf haal je plakjes van je mango af, je legt ze op een bord, in het midden een hoopje frambozen en je besprenkelt het geheel met gesmolten chocola. Echt, het is te simpel voor woorden, maar zo ontzettend lekker! Heel snel te bereiden maar toch heel feestelijk, wij hebben ervan gesmuld! Probeer ook eens mango met oranjebloesemsiroop, aardbeientoetje of chocoladetaart met frambozen.
Ingrediënten
- 1 Nature’s Pride mango
- 2 eetlepels verse frambozen
- 30 gram pure chocola
Bereidingswijze & foto's
-
Schil de mango met een dunschiller. Pak een kaasschaaf en snij dunne plakjes van het vruchtvlees. Verdeel over twee borden.
-
Leg in het midden van de borden een bergje frambozen.
-
Smelt de chocola op laag vermogen in de magnetron of au bain marie. Neem een theelepel en besprenkel de carpaccio met de chocola. Serveer meteen.
3 Reacties
• Caroline Brouwer op 6 February 2011 ∞
• Lisa op 6 February 2011 ∞
• op 22 February 2011 ∞