Tosti met pompoenchutney en blauwe kaas

Smeltende blauwe kaas met een zoete pompoenchutney.

Deze tosti heb ik voor het eerst gegeten bij Bregje. Van de pompoenchutney kreeg ik een pot mee naar huis (bedankt Bregje!), waardoor ik thuis deze tosti’s ook meteen kon maken. De combinatie is geniaal! Het recept voor de pompoenchutney kun je vinden op deze website. Probeer ook eens deze crostini met hoisinchampignons, dit olijfoliebrood of deze ciabatta met een gepocheerd ei en bacon.

Tosti met pompoenchutney en blauwe kaas
Moeilijkheid
Eenvoudig
Bereidingstijd
< 30 min
Aantal
2 tosti's

Ingrediënten

  • 4 boterhammen
  • 6 plakjes blauwe kaas
  • 2 flinke eetlepels pompoenchutney

Bereidingswijze & foto's

  1. Verwarm de grill voor. Tosti met kaas en chutney - 003 Tosti met kaas en chutney - 006

  2. Smeer op twee boterhammen pompoenchutney en leg op de andere twee boterhammen de plakjes blauwe kaas. Tosti met kaas en chutney - 005 Tosti met kaas en chutney - 009

  3. Leg de chutneyboterhammen op de kaasboterhammen en leg ze onder de grill (je kunt ze ook bakken in de pan). Laat goudbruin worden en haal de tosti’s eruit als de kaas gesmolten is. Serveer meteen. Tosti met kaas en chutney - 011

Tosti met kaas en chutney - 021

Er zijn nog geen reacties.

Reactie achterlaten