Gevulde broodjes met gehakt

Deze broodjes zijn ontzettend snel en heerlijk als snack.

Geef deze broodjes extra smaak door te variëren met kruiden. Voeg bijvoorbeeld eens Italiaanse kruiden toe.

bladerdeegbroodjes gehakt gehaktbroodjes snack worstenbroodjes
Gevulde broodjes met gehakt
Moeilijkheid
Eenvoudig
Bereidingstijd
30–60 min.
Aantal
4 broodjes

Ingrediënten

  • 4 plakjes bladerdeeg
  • 1 ei
  • 150 gram gehakt
  • 6 eetlepels paneermeel
  • Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze & foto's

Verwarm de oven voor op 220°C

  1. Bestrijk de plakjes bladerdeeg lichtjes met water.

  2. Meng het gehakt met driekwart van een losgeklopt ei (bewaar de rest!), de paneermeel, het zout en depeper. Kneed het goed door elkaar en maak er 4 worstjes van. Als het geheel te nat is om goed te kneden, voeg dan meer paneermeel toe. Is het te droog? Voeg dan 1 – 2 eetlepels melk toe.

  3. Leg in elk plakje bladerdeeg een rolletje gehakt. dsc_00734

  4. Rol de plakjes op en vouw de uiteinden dicht. Leg ze in een ingevette ovenschaal. dsc_00782 dsc_00796

  5. Bestrijk de rolletjes met de rest van het losgeklopte ei.

  6. Bak de rolletjes voor 20 – 30 minuten in de oven totdat de broodjes goudbruin zijn.

dsc_00832

dsc_00872

Er zijn nog geen reacties.

Reactie achterlaten