Home Page › Brunch ›
Gevulde broodjes met gehakt
Deze broodjes zijn ontzettend snel en heerlijk als snack.
Geef deze broodjes extra smaak door te variëren met kruiden. Voeg bijvoorbeeld eens Italiaanse kruiden toe.
Ingrediënten
- 4 plakjes bladerdeeg
- 1 ei
- 150 gram gehakt
- 6 eetlepels paneermeel
- Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze & foto's
Verwarm de oven voor op 220°C
-
Bestrijk de plakjes bladerdeeg lichtjes met water.
-
Meng het gehakt met driekwart van een losgeklopt ei (bewaar de rest!), de paneermeel, het zout en depeper. Kneed het goed door elkaar en maak er 4 worstjes van. Als het geheel te nat is om goed te kneden, voeg dan meer paneermeel toe. Is het te droog? Voeg dan 1 – 2 eetlepels melk toe.
-
Leg in elk plakje bladerdeeg een rolletje gehakt.
-
Rol de plakjes op en vouw de uiteinden dicht. Leg ze in een ingevette ovenschaal.
-
Bestrijk de rolletjes met de rest van het losgeklopte ei.
-
Bak de rolletjes voor 20 – 30 minuten in de oven totdat de broodjes goudbruin zijn.
Er zijn nog geen reacties.