Ons weblog, zin en onzin over eten en meer.

Dashing through the snow…

Geen beter moment om onze kerstmaand aan te kondigen! Afgelopen nacht is de eerste natte sneeuw gevallen en hoewel we er nu niks meer van kunnen zien, is het toch een prachtig begin van december. Wij hebben niet zoveel met Sinterklaas, we vieren het ook niet, maar Kerstmis is een heel ander verhaal, onze all-time-favourite-holiday!

Traditiegetrouw, nu al voor de derde keer, zullen we van 5 december tot 24 december elke dag een recept posten wat perfect is om te maken met Kerstmis. Daarnaast kun je natuurlijk altijd terugkijken naar de resultaten van de vorige jaren, om volop ideeën op te doen.

Kerstmis

2 Reacties

  1. Oh wat leuk! Ik heb er al helemaal zin in. Jammer genoeg (nouja jammer…) ben ik er de hele kerst niet dit jaar, ik ga op vakantie. Heerlijk natuurlijk, maar had ook graag nieuwe dingen willen proberen deze kerst! Dan doe ik het gewoon in januari, kan best vind ik!

    Janna op 2 December 2012

  2. In januari kan vind ik ook hoor! Hopen alleen dat je dan nog zin hebt in al dat uitgebreide eten, haha. Ik heb in januari altijd even genoeg van al die feestmaaltijden ;).

    Lisa op 4 December 2012

Reactie achterlaten

Volg ons via Twitter:
  • RSS

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor interessante extra’s en het laatste nieuws: