Ons weblog, zin en onzin over eten en meer.
Dashing through the snow…
Geen beter moment om onze kerstmaand aan te kondigen! Afgelopen nacht is de eerste natte sneeuw gevallen en hoewel we er nu niks meer van kunnen zien, is het toch een prachtig begin van december. Wij hebben niet zoveel met Sinterklaas, we vieren het ook niet, maar Kerstmis is een heel ander verhaal, onze all-time-favourite-holiday!
Traditiegetrouw, nu al voor de derde keer, zullen we van 5 december tot 24 december elke dag een recept posten wat perfect is om te maken met Kerstmis. Daarnaast kun je natuurlijk altijd terugkijken naar de resultaten van de vorige jaren, om volop ideeën op te doen.
Volg ons via Twitter:
- RSS
Nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor interessante extra’s en het laatste nieuws:
2 Reacties
• Janna op 2 December 2012 ∞
• Lisa op 4 December 2012 ∞