Roomkaasglazuur

Gebruik eens glazuur op basis van roomkaas om je cakejes en taartjes mee te besmeren.

Gebruik roomkaasglazuur eens voor wortelmuffins, citroencakejes of worteltaart.

cakejes versieren romig glazuur taarten versieren
Roomkaasglazuur
Moeilijkheid
Eenvoudig
Bereidingstijd
< 30 min
Aantal
Glazuur voor 24 cakejes

Ingrediënten

  • 250 gram poedersuiker
  • 40 gram roomboter
  • 40 gram, bijvoorbeeld mascarpone of Mon Chou roomkaas
  • 1 theelepel vanille extract
  • 1 theelepel melk

Bereidingswijze & foto's

  1. Zeef de poedersuiker.

  2. Klop de boter met een elektrische mixer romig en meng met de roomkaas.

  3. Meng de poedersuiker met het botermengsel.

  4. Meng de vanille en de melk erdoorheen. Glazuur de cakejes.

3311362830_90fdf3ede71

Er zijn nog geen reacties.

Reactie achterlaten