Marshmallowglazuur

Glazuur maken met marshmallows!

cakejes versieren glazuur
Marshmallowglazuur
Moeilijkheid
Eenvoudig
Bereidingstijd
< 30 min
Aantal
Glazuur voor een taart van 18 cm

Ingrediënten

  • 100 gram marshmallows
  • 30 gram poedersuiker
  • 2 eetlepels heet water

Maak eens een chocolade-marshmallowtaart met dit recept!

Bereidingswijze & foto's

  1. Stop de marshmallows in een hittebestendige schaal en zet ze 50 sec. in de magnetron op vol vermogen. De marshmallows zijn nu zacht. mallows1

  2. Neem een lepel en meng de marshmallows tot één geheel.

  3. Voeg al roerend poedersuiker toe. Je krijgt nu een erg droog mengsel. 3176815310_9260306beb_b1

  4. Voeg twee eetlepels heet water toe en meng door elkaar. Doe dit eetlepel voor eetlepel totdat je de juiste dikte hebt bereikt. water1

  5. Smeer het glazuur meteen met een lepel over de taart of cakejes heen. Laat hard worden.

glazuur

2 Reacties

  1. Ik heb geen magnetron, is er nog een andere mogelijkheid?

    Emma op 26 November 2010

  2. Hoi Emma, je zou de marshmallows op laag vuur in een steelpannetje kunnen smelten. Blijf wel roeren en voeg als ze gesmolten zijn gewoon het water en de poedersuiker toe. Veel succes!

    Lisa op 26 November 2010

Reactie achterlaten