Home Page › Hapjes ›
Kaaskoekjes
Kaashapjes met bladerdeeg!
Je kunt je eigen bladerdeeg maken, maar je kunt ook kant-en-klaar bladerdeeg gebruiken. Probeer ook eens empanada’s met zoete aardappel en avocado, geitenkaashapjes of pittige hapjes.
Ingrediënten
- 2 plakjes bladerdeeg
- 50 gram geraspte kaas
- 1 ei
- Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze & foto's
Verwarm de oven voor op 200°C
-
Ontdooi het bladerdeeg.
-
Bestrooi de bladerdeegplakjes met de geraspte kaas. Voeg eventueel zout en peper toe.
-
Rol de rolletjes op en leg ze 15 minuten in de koelkast.
-
Beleg een bakplaat met bakpapier.
-
Snij de rollen in stukjes (ongeveer 6 – 8 per plakje). Leg de kaasrolletjes op de bakplaat.
-
Klop het ei los en bestrijk de koekjes met het ei.
-
Bak de kaaskoekjes 10 – 12 minuten in de oven of totdat ze goudbruin zijn. Serveer deze kaaskoekjes binnen een uur. Dan zijn ze nog lekker knapperig.
2 Reacties
• Sacha op 9 January 2011 ∞
• Lisa op 9 January 2011 ∞