Home Page › Zoetigheid › Chocola ›
Pindakaassnacks met chocola en marshmallows
Deze snacks zijn klein, maar groot (en machtig) van smaak.
Deze bakjes worden gevuld met een mengsel van chocola, marshmallows, nougatine en pindakaas. Je kunt ze vervolgens nog bestrooien met geraspte kokos. Ze zijn erg machtig, dus het is niet handig om ze in grote porties te serveren.
Probeer ook eens chocoladefudge met noten en rozijnen, chocolade-pindakoek of Rocky Karamel.
Ingrediënten
- 50 gram boter
- 50 gram pure chocolade
- 50 gram melkchocolade
- 40 gram mini-marshmallows
- 4 eetlepels nougatine
- 2 eetlepels pindakaas
- 2 eetlepels, eventueel geraspte kokos
Bereidingswijze & foto's
-
Breek de chocola in stukjes. Smelt het samen met de boter in een steelpan.
-
Voeg als het geheel helemaal gesmolten is de marshmallows toe. Roer door elkaar en haal de pan van het vuur. Voeg de pindakaas en nougatine toe. Roer opnieuw.
-
Schep het mengsel in de bakjes en strooi er eventueel kokos overheen.
-
Zet de bakjes in de koelkast en laat minsten 1,5 uur hard worden.
Er zijn nog geen reacties.