Home Page › Diner ›
Varkenslappen met mosterdsaus
Lekkere, gebakken varkenslapjes met een romige mosterdsaus.
Dit recept is gebaseerd op een recept uit Nigella Express. Probeer ook eens beenham in Cherry cola, toad in the hole of gehaktballen uit de oven.
Ingrediënten
- 2 varkenslappen
- 2 eetlepels olijfolie
- 125 ml appelsap
- 3 theelepels grove mosterd
- 75 ml ongeslagen room
Bereidingswijze & foto's
-
Stop de varkenslappen in een stevige plastic zak en sla ze plat met een deegroller.
-
Verhit de olie in een bakpan. Bak de varkenslappen 5 minuten aan allebei de kanten. Haal ze uit de pan zodra ze gaar zijn.
-
Giet de appelsap in de pan en laat 1,5 minuut koken.
-
Voeg de mosterd toe en roer door elkaar.
-
Voeg de room toe en laat even warm worden. Serveer de saus over het vlees.
2 Reacties
• jolanda op 11 April 2012 ∞
• Lisa op 21 April 2012 ∞