Home Page › Diner › Bijgerechten ›
Salsa met mango en avocado
Een snelle en simpele salsa, heerlijk bij pittige gerechten.
Deze salsa is snel te bereiden en smaakt erg lekker. De hoeveelheid rode peper hangt af van je persoonlijke smaak. Probeer ook eens salade met avocado, tomatensalsa of Indiase mangosalade.
Ingrediënten
- 1 avocado
- 1 rode ui
- 1 rode peper
- 1 Nature’s Pride mango
- 2 eetlepels limoensap
Bereidingswijze & foto's
-
Schil de mango en de avocado en snij in blokjes. Stop samen in een kom.
-
Halveer de rode peper, haal de zaadjes eruit en snij in dunne ringen. Meng door het mangomengsel.
-
Pel de ui en snij in kleine stukjes. Voeg toe aan het mangomengsel.
-
Besprenkel de salsa met limoensap en serveer!
2 Reacties
• Caroline Brouwer op 4 February 2011 ∞
• Lisa op 4 February 2011 ∞