Asperges in pancetta met Parmezaanse kaas

Dit is een ideale combinatie en het maakt van deze asperges een perfect bijgerecht.

Probeer ook eens deze maaltijdsalade met asperges, kip met tijm in bacon of geroosterde spruitjes met spekjes.

aspergerolletjes asperges in pancetta asperges uit de oven groene asperges
Asperges in pancetta met Parmezaanse kaas
Moeilijkheid
Eenvoudig
Bereidingstijd
< 30 min
Aantal
2 personen

Ingrediënten

  • 250 gram groene asperges
  • 40 gram pancetta
  • 50 gram Parmezaanse kaas

Bereidingswijze & foto's

  1. Was de asperges en snij eventuele harde stukken van de onderkant af. Asperges met pancetta, aardappelen en gepocheerd ei - 001

  2. Leg de asperges 4 minuten onder een hete grill. Asperges met pancetta, aardappelen en gepocheerd ei - 011

  3. Pak de asperges in met pancetta (ongeveer 5 asperges per rol). Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Asperges in pancetta - 002

  4. Rasp de Parmezaanse kaas eroverheen. Leg de aspergerolletjes opnieuw onder de grill (hoogste stand) en grill totdat de bacon krokant is en de kaas gesmolten. Serveer meteen. Asperges in pancetta - 006

Asperges in pancetta - 023

Er zijn nog geen reacties.

Reactie achterlaten