Home Page › Hapjes ›
Hamrolletjes á la Carolien
Hamrolletjes gevuld met een mengsel van roomkaas, ui en bieslook.
En nog een erg geslaagd recept van Carolien: hamrolletjes gevuld met een roomkaasmengsel. Een erg lekker hapje! Gebruik stevige ham die niet uit elkaar valt bij het oprollen (dus niet te dunne plakken).
Probeer ook eens carpacciohapjes, krokante kipstukjes uit de oven of sticky drumsticks.
Ingrediënten
- 100 gram roomkaas
- 100 gram achterham
- 1 kleine ui
- 1,5 theelepel gehakte bieslook
- Naar smaak zout en peper
Bereidingswijze & foto's
-
Pel de ui en snij in hele kleine stukjes.
-
Meng de roomkaas met de ui, bieslook, zout en de peper.
-
Smeer de plakken ham in met het roomkaasmengsel.
-
Rol de ham op en snij elke rol in drie stukken. Leg op een serveerschaal en bewaar in de koelkast.
3 Reacties
• Chantal op 9 April 2011 ∞
• Lisa op 10 April 2011 ∞
• Loes op 9 July 2012 ∞