Home Page › Hapjes ›
Gevulde dadels met gorgonzola en walnoten
Een heerlijk, hartig hapje met verse dadels, roomkaas, gorgonzola en walnoten.
Ik vond op verschillende sites het idee om dadels te vullen met gorgonzola en walnoten. Het leek me een lekkere combinatie en dat was het ook.
Probeer ook eens dadels met marsepein, dadels met ontbijtspek of carpacciohapjes.
“Now Dasher! now, Dancer! now, Prancer and Vixen!
On, Comet! On, Cupid! on, on Donner and Blitzen!
To the top of the porch! to the top of the wall!
Now dash away! Dash away! Dash away all!”
Ingrediënten
- 12 verse dadels
- 75 gram roomkaas
- 75 gram Gorgonzola
- 75 gram walnoten
Bereidingswijze & foto's
-
Snij de dadels in en haal de pit eruit (snij ze niet helemaal door).
-
Rooster de walnoten in een pan zonder boter of olie. Hak ze in stukken.
-
Meng de roomkaas met de gorgonzola in een kom. Schep de walnoten erdoorheen.
-
Vul de dadels met het mengsel. Serveer op kamertemperatuur.
2 Reacties
• Janna op 31 December 2011 ∞
• Lisa op 4 January 2012 ∞