Home Page › Feestdagen › Kerstmis ›
Gevulde dadels met marsepein
Een zoete variant met marsepein en rozenwater.
Dit is een erg zoet hapje, maar oh zo lekker! Gebruik wel echt verse dadels, met gedroogde dadels is het lang zo lekker niet.
Probeer ook eens baklava, slagroomsoesjes of meringues.
Sleigh bells ring, are you listening,
In the lane, snow is glistening
A beautiful sight,
We’re happy tonight.
Walking in a winter wonderland.
Ingrediënten
- 12 verse dadels
- 125 gram marsepein
- 2 theelepels rozenwater
- Om te serveren poedersuiker
Bereidingswijze & foto's
-
Voeg het rozenwater toe aan de marsepein en kneed goed door elkaar. Verdeel in twaalf stukjes.
-
Snij de dadels in (niet halveren) en haal de pit eruit.
-
Leg in elke dadel een langwerpig stukje marsepein.
-
Leg de dadels op een bord, bestrooi met poedersuiker en bewaar in de koelkast.
Er zijn nog geen reacties.