Home Page › Brunch ›
Tosti met brie en appelchutney
Een heerlijke combinatie!
Een paar weken geleden was ik op bezoek bij Bregje. ‘s Middags had ze een heerlijke tosti gemaakt, met zelfgemaakte pompoenchutney en blauwe kaas. De combinatie was echt geniaal! Jamie Oliver doet hier iets soortgelijks. Thuis dus ook even proberen, en dan met deze appelchutney en brie. Het zoete van de chutney met lekkere smeltende kaas en krokant brood is gewoon geweldig. Probeer ook eens de combinatie met pompoenchutney en blauwe kaas, deze crostini met hoisinchampignons of dit olijfoliebrood.
Ingrediënten
- 4 boterhammen
- 6 plakjes brie
- 2 flinke eetlepels appelchutney
Bereidingswijze & foto's
-
Verwarm de grill voor.
-
Smeer op twee boterhammen appelchutney en leg op de andere twee boterhammen de plakjes brie.
-
Leg de chutneyboterhammen op de brieboterhammen en leg ze onder de grill (je kunt ze ook bakken in de pan). Laat goudbruin worden en haal de tosti’s eruit als de kaas gesmolten is. Serveer meteen.
1 reactie
• Inge op 5 November 2010 ∞