Tosti met brie en appelchutney

Een heerlijke combinatie!

Een paar weken geleden was ik op bezoek bij Bregje. ‘s Middags had ze een heerlijke tosti gemaakt, met zelfgemaakte pompoenchutney en blauwe kaas. De combinatie was echt geniaal! Jamie Oliver doet hier iets soortgelijks. Thuis dus ook even proberen, en dan met deze appelchutney en brie. Het zoete van de chutney met lekkere smeltende kaas en krokant brood is gewoon geweldig. Probeer ook eens de combinatie met pompoenchutney en blauwe kaas, deze crostini met hoisinchampignons of dit olijfoliebrood.

appelchutney brie tosti met brie en appelchutney
Tosti met brie en appelchutney
Moeilijkheid
Eenvoudig
Bereidingstijd
< 30 min
Aantal
2 tosti's

Ingrediënten

  • 4 boterhammen
  • 6 plakjes brie
  • 2 flinke eetlepels appelchutney

Bereidingswijze & foto's

  1. Verwarm de grill voor. Tosti met kaas en chutney - 027 Tosti met kaas en chutney - 036

  2. Smeer op twee boterhammen appelchutney en leg op de andere twee boterhammen de plakjes brie. Tosti met kaas en chutney - 038

  3. Leg de chutneyboterhammen op de brieboterhammen en leg ze onder de grill (je kunt ze ook bakken in de pan). Laat goudbruin worden en haal de tosti’s eruit als de kaas gesmolten is. Serveer meteen. Tosti met kaas en chutney - 039

Tosti met kaas en chutney - 045

1 reactie

  1. Dat klinkt echt te lekker :) Heb net gegeten, maar zit te kwijlen achter te computer…

    Inge op 5 November 2010

Reactie achterlaten