Ons weblog, zin en onzin over eten en meer.

Verjaardagstaart!

Gisteren werd ons nichtje Zoë 1 jaar! Het perfecte moment voor taart dus. Binnenkort komt de hele beschrijving online, maar nu alvast een voorproefje.

DSC_0396

10 Reacties

  1. Wow! Die ga ik ook maar voor mijn eigen verjaardag maken, ik ben dol op Nijntje :) Was het niet enorm veel werk met al dat marsepein/fondant?

    Romy op 4 January 2012

  2. Ha Romy, ik ben momenteel de foto’s aan het verwerken en het recept met foto’s komt overmorgen op de site te staan. Het was best wel veel werk, maar verspreid over twee dagen was het goed te doen hoor!

    Lisa op 4 January 2012

  3. Wat ‘n schattig taartje :-)

    Kelly op 5 January 2012

  4. Prachtig! Misschien kan ik hem in het blauw bij jullie bestellen voor Daans eerstse verjaardag ;-) groetjes, CAroline

    Caroline Brouwer op 5 January 2012

  5. Haha, of nog beter, maak hem zelf voor Daans eerste verjaardag, de handleiding komt morgen online ;). Veel groeten, Lisa

    Lisa op 5 January 2012

  6. Ha Lisa,

    Nog gefeliciteerd met Zoe. Wat een schitterende leuke/ mooie taart. Was dit een mooie oefening voor de bruidstaart?

    Groetjes Thea

    Thea op 5 January 2012

  7. Ha Thea, het was inderdaad twee vliegen in één klap. Ik wilde gaan oefenen in de kerstvakantie en toen vroegen Willem en Linda of ik een taart wilde maken voor Zoë, dus dat kwam goed uit! Ik denk nu dat het wel gaat lukken met de bruidstaart :). Veel groeten, Lisa

    Lisa op 5 January 2012

  8. Oh, ik zag al een foto op facebook voorbij komen… de taart is echt zo mooi!!! Ben trots op je, lieve schoonzus! Enne, ik kan niet wachten op het resultaat van de bruidstaart!

    Maaike op 5 January 2012

  9. Ha Maaike, aah, dankjewel! En ik ga mijn best doen voor jullie bruidstaart :).

    Lisa op 5 January 2012

  10. Ze zal haar ogen vast hebben uitgekeken toen ze hem zag! Wat een mooie taart.

    Bregje op 12 January 2012

Reactie achterlaten

Volg ons via Twitter:
  • RSS

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor interessante extra’s en het laatste nieuws: