Home Page › Hapjes ›
Eiersalade
Een makkelijk en snel basisrecept.
Lekker op een toastje of op een sandwich.
Probeer ook eens gevulde eieren, curry-eiersalade of kip-kerriesalade met vruchtjes.
Ingrediënten
- 5 eieren
- 1/2 rode ui
- 3 eetlepels mayonaise
- 2 theelepels mosterd
- 1 theelepel citroensap
- 2 eetlepels gehakte bieslook
- Versgemalen zout en peper
Bereidingswijze & foto's
-
Stop de eieren in een pan, breng het water aan de kook en laat 6 minuten koken. Giet het water uit de pan en giet er koud water op. Pel de eieren en stop ze in een kom.
-
Pel de ui en snij in kleine stukjes. Stop in een kom bij de eieren, samen met de mayonaise, mosterd, citroensap, bieslook en zout en peper. Gebruik een vork om de eieren te prakken.
-
Schep het mengsel in een kom en bewaar afgedekt in de koelkast.
4 Reacties
• Janna op 29 October 2012 ∞
• Pleun op 30 October 2012 ∞
• Ellen op 13 January 2013 ∞
• Lisa op 20 January 2013 ∞