Home Page › Brunch ›
Stokbrood met blauwe kaas en peer
Een geweldige combinatie!
Dit is een heerlijk hapje als je van blauwe kaas houdt. Ik heb voor het gemak peer uit een pot gebruikt. Als je rijpe peren hebt, kun je die natuurlijk ook gebruiken. De kaas kan gaan druppen, dus leg er eventueel een stuk aluminiumfolie onder (dat scheelt weer bij het schoonmaken).
Probeer ook eens kaasstengels, olijventapenade of omelet met peer en blauwe kaas.
Ingrediënten
- 3 peren
- 9 plakken zachte blauwe kaas
- 9 stukjes stokbrood
- Om te besprenkelen olijfolie
Bereidingswijze & foto's
-
Verwarm de oven voor op de grilstand.
-
Leg de stokbroodjes op een rooster. Snij elke peer in drie plakken en verdeel die over de stokbroodjes. Leg er een plak blauwe kaas bovenop. Besprenkel met olijfolie.
-
Zet het rooster in de oven en bak de bruschetta’s totdat de kaas gesmolten is (dit hangt af van je oven, bij mij duurde het een paar minuten). Haal ze uit de oven en serveer meteen.
2 Reacties
• Janna op 24 October 2011 ∞
• Lisa op 25 October 2011 ∞