Geitenkaasspread met basilicum

Deze dip is heerlijk om op stokbrood te smeren of om groenten in te dippen.

Ik heb deze spread gemaakt in de keukenmachine. Maar je kunt ook gewoon alles fijnsnijden en mengen. Probeer ook eens guacamole, pesto of hummus.

geitenkaasspread spread
Geitenkaasspread met basilicum
Moeilijkheid
Eenvoudig
Bereidingstijd
< 30 min
Aantal
125 gram

Ingrediënten

  • 125 gram zachte geitenkaas
  • 2 bosuitjes
  • 1 flinke hand verse basilicum
  • 1 flinke hand walnoten
  • 1,5 eetlepel olijfolie

Bereidingswijze & foto's

  1. Rooster de walnoten een paar minuten in een pan zonder boter of olie.

  2. Hak de walnoten, bosuitjes en basilicumblaadjes fijn in de keukenmachine. DSC_0154 DSC_0160

  3. Voeg de geitenkaas en olie toe en laat de machine opnieuw draaien. Schep het mengsel in een kom en serveer.

DSC_0165

1 reactie

  1. Ik een beetje honing eroorheen gedaan, erg lekker!

    Lidia op 3 April 2011

Reactie achterlaten