Wraps met boerenkool en ei

Met boerenkool kun je meer dan alleen stamppot maken, probeer deze wraps eens!

Dit zijn lekkere, lichte wraps met boerenkool, roerei en mosterd. De combinatie is erg lekker en het is perfect voor die momenten waarop je geen zin hebt in een zware stamppot.

Probeer ook eens quesadilla’s, wraps met gerookte kip en mango of wraps met tomatensalsa en chorizo.

boerenkool gevulde wraps mosterd roerei tortilla's wraps
Wraps met boerenkool en ei
Moeilijkheid
Eenvoudig
Bereidingstijd
< 30 min
Aantal
2 personen

Ingrediënten

  • 150 gram gesneden boerenkool
  • 50 ml water
  • 2 theelepels knoflookolie
  • 5 eieren
  • 15 gram boter
  • 2 eetlepels zure room
  • 2 theelepels Dijon mosterd
  • 4 tortilla’s
  • Versgemalen zout en peper

Bereidingswijze & foto's

  1. Verwarm de knoflookolie in een grote pan. Voeg de boerenkool en het hete water toe. Laat goed heet worden en leg een deksel op de pan. Laat 10 minuten stoven. Wraps met boerenkool en ei - 04

  2. Breek de eieren ondertussen in een maatbeker en breng op smaak met zout en peper.

  3. Meng de zure room met de mosterd. Wraps met boerenkool en ei - 11 Wraps met boerenkool en ei - 12

  4. Smelt de boter in een bakpan. Schenk het eiermengsel erbij en roer terwijl je de eieren bakt. Blijf roeren totdat de eieren gaar zijn (ongeveer 2 minuten). Haal de pan van het vuur. Wraps met boerenkool en ei - 09 Wraps met boerenkool en ei - 14

  5. Verwarm de tortilla’s in de magnetron. Smeer ze in met het mosterdmengsel, beleg met de gestoofde boerenkool en het roerei. Rol de tortilla’s op, halveer ze en serveer. Wraps met boerenkool en ei - 18 Wraps met boerenkool en ei - 19 Wraps met boerenkool en ei - 22

Wraps met boerenkool en ei - 29

Er zijn nog geen reacties.

Reactie achterlaten