Home Page › Hapjes ›
Wraps met boerenkool en ei
Met boerenkool kun je meer dan alleen stamppot maken, probeer deze wraps eens!
Dit zijn lekkere, lichte wraps met boerenkool, roerei en mosterd. De combinatie is erg lekker en het is perfect voor die momenten waarop je geen zin hebt in een zware stamppot.
Probeer ook eens quesadilla’s, wraps met gerookte kip en mango of wraps met tomatensalsa en chorizo.
Ingrediënten
- 150 gram gesneden boerenkool
- 50 ml water
- 2 theelepels knoflookolie
- 5 eieren
- 15 gram boter
- 2 eetlepels zure room
- 2 theelepels Dijon mosterd
- 4 tortilla’s
- Versgemalen zout en peper
Bereidingswijze & foto's
-
Verwarm de knoflookolie in een grote pan. Voeg de boerenkool en het hete water toe. Laat goed heet worden en leg een deksel op de pan. Laat 10 minuten stoven.
-
Breek de eieren ondertussen in een maatbeker en breng op smaak met zout en peper.
-
Meng de zure room met de mosterd.
-
Smelt de boter in een bakpan. Schenk het eiermengsel erbij en roer terwijl je de eieren bakt. Blijf roeren totdat de eieren gaar zijn (ongeveer 2 minuten). Haal de pan van het vuur.
-
Verwarm de tortilla’s in de magnetron. Smeer ze in met het mosterdmengsel, beleg met de gestoofde boerenkool en het roerei. Rol de tortilla’s op, halveer ze en serveer.
Er zijn nog geen reacties.