Home Page › Hapjes ›
Pestokoekjes
Bladerdeeghapjes met pesto
Snelle koekjes met bladerdeeg, makkelijk te maken en ideaal als hartig hapje op een feestje. Als je wil, kun je natuurlijk zelfgemaakte pesto gebruiken.
Probeer ook eens bladerdeeghapjes met blauwe kaas en dadels, kaasstengels of kaaskoekjes.
Ingrediënten
- 2 plakjes bladerdeeg
- 1,5 eetlepel pesto
Bereidingswijze & foto's
-
Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 200°C. Beleg een bakplaat met bakpapier.
-
Smeer de plakjes bladerdeeg in met de pesto.
-
Rol een van de plakjes op (niet te strak, maar ook niet te los). Leg hem aan het begin van het volgende plakje en rol hem zo verder op.
-
Snij de rol met een scherp mes in twaalf plakjes. Leg de plakjes op de bakplaat.
-
Bak de bladerdeegkoekjes 13 – 15 minuten of totdat ze goudbruin zijn. Serveer warm.
4 Reacties
• Marita op 14 November 2013 ∞
• Lili op 15 November 2013 ∞
• Jacobiene op 15 November 2013 ∞
• Lisa op 16 November 2013 ∞