Home Page › Diner › Bijgerechten ›
Komkommersalade met ui, paprika en tomaat
Een makkelijke en frisse salade.
Als je de salade even laat staan, kunnen de smaken goed intrekken. De dressing maakt het helemaal af.
Probeer ook eens paprikasalade met mozzarella, tomatensalsa of tomatensalade met komkommer.
Ingrediënten
- halve komkommer
- 8 cherrytomaten
- 1 kleine ui
- 1 rode paprika
Voor de dressing
- 1 eetlepel versgehakte rozemarijn
- 1 eetlepel balsamico-azijn
- 3 eetlepels extra vierge olijfolie
- Versgemalen zout en peper
Bereidingswijze & foto's
-
Pel de ui, halveer hem en snij in hele dunne ringen. Stop in een kom. Was de paprika, komkommer en cherrytomaten, snij in stukjes en roer door de ui heen.
-
Meng alle ingrediënten voor de dressing. Roer door de salade heen. Laat de salade ongeveer een half uur staan voordat je hem serveert.
Er zijn nog geen reacties.